27 Ağustos 2009 Perşembe

Maçı al reklam yayınla

Reklamlar son dönemlerde maç içinde çok dönmeye başladı.Reklam demek şirketler için para olduğundan ister derbi , ister dünya kupası finali olsun farketmiyecek gibi.
Dün gece Beşiktaş – Fenerbahçe süper kupa maçını Fox Tv ekranlarında izledik.Ama maç yerine reklam kuşağı gibi 2 saat önümüzde idi.Reklam olayı o kadar abartıldı ki İstiklal Marşımızda da reklam verdiler.
Dos Santos atağa çıkıyor biz göremiyoz , radyoda yayınlıyanlar adamı göremiyor , maçı izleyenler çıldırıyor ama reklam yönetimi çok rahat.
Radyolarda , internet sitelerinde bugün pek çok eleştiri vardı.Fox Tv çok büyük bir fırsatı kaçırdı bence.Bu sene futbol kanalı olacağız diyorlar.İtalya SeriA ligini alıyorlar , Serkan Korkmaz başa geliyor Ersun Yanal,Bülent Korkmaz, Oktay Derelioğlu, Cem Papila, Ayşin Zeren yorumcular ile anlaşıyorlar ama ilk önemli sınavlarında bombayı ellerinde patlatıyorlar.
Beşiktaş – Fenerbahçe maçının rejisini Lig Tv ekibine veriyorsun ciddi düşünüyorsun ama reklam rejisini spordan anlamayanlara yaptırıyorsunuz.Bu işi çözemedim çözenlerin yorumlarını bekliyorum.
Son olarak futbol zevkimizi reklamlar uğruna yok etmeyin diyoruz futbol sever olarak…

alıntı; idman.org

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder